1. Magic Primer Atelier Paris – Gel fixator pentru orice tip de fard Make-up Atelier Paris. Un produs cu review-uri bune, se lauda cu textura usoara, transparenta, rezistenta la apa, lacrimi si transpiratie, pe tot parcursul zilei. De ce nu imi place? Incarca foarte mult pleoapa, lasand senzatia de imbacsit

adeziv glitter make up atelier paris 600x600

2. Sleek Face Form Light- Paleta Light – Kitul 3 in 1 pentru conturarea fetei are un pret bun si pare ca ofera tot ce ai nevoie pentru un contour-ing profesional: pudra de contur, pudra iluminatoare cu subton cald si blush-ul Rose Gold. De ce nu imi place? Din pacate, produsul nu rezista mult pe fata, o bila neagra peste care nu se poate trece in cazul unui produs pentru conturarea fetei.

1 1 8 1 2779721

3. Rimelul Too Faced “Better Than Sex” – Are review-uri foarte bune care “jura” pentru calitatile acestui produs: pigmenti negru intens, formula cu colagen care curbeaza, alungeste si ingroasa genele, oferind un efect multi-dimensional. De ce nu imi place? Dupa parerea mea, pretul este mare pentru un rimel (124 lei la Sephora), iar calitatile produsului nu m-au impresionat. Too Faced “Better Than Sex” nu a rezistat multa vreme la ochi: pleoapa inferioara s-a innegrit si umplut de particule de rimel.

23718184 10156047842298846 1473075939 n

4. Fond de ten Waterproof Atelier Paris – Acest fond de ten era favoritul meu in trecut, cand puteam sa garantez pentru tot ce spune in descrierea produsului: rezistenta maxima la caldura, apa sau umiditate, hidratant, pigmenti care reflecta lumina, etc. De ce nu imi (mai) place? Cu siguranta, compozitia a fost schimbata. Noua textura este foarte pudrata, iar dupa cateva ore se oxideaza pe fata, dand tenului un aspect neuniform.

fond de ten waterprooof make up atelier paris 512x512

5. Fardurile de la Melkior – Nu critic principala caracteristica a acestor farduri, cu care isi fac reclama cei de la Melkior – fardurile lor de pleoape sunt intr-adevar, foarte pigmentate! De ce nu imi plac? Textura este mult prea pudrata si de aceea, blending-ul nu poate fi realizat corespunzator, patand machiajul.

DSCN5024

6. Too Faced, baza pentru pleoape “Shadow Insurance” – De renume mondial, spune reclama, “fixeaza fardul de pleoape si ii intensifica nuanta, pentru o rezistenta indelungata, waterproof, fara a se aduna in pliurile pleoapei”. De ce nu imi place? Too Faced Shadow Insurance a ajuns imediat pe “lista neagra” a produselor de make-up, dupa ce mi-a disturs un machiaj intreg, lasand fardul sa se adune in pliurile ochiului! Lucru de neconceput, avand in vedere ca fix acest aspect este precizat in descrierea produsului.

g 20036

7. Fixator de machiaj de la MAC – Desi firma este atat de cunoscuta, pe mine nu ma impresioneaza cu nimic acest produs! De ce nu imi place? Nu fixeaza deloc bine machiajul! Singura calitate pe care i-as putea-o atribui ar fi aceea de apa de improspatare, poate cu ceva proprietati de protectie SPF…

mac fix

2 thoughts on “Lista neagra: 7 produse de make-up care nu imi plac

  1. Maria

    Fix Plus nu este un produs destinat fixarii machiajului, poti intreba pe oricine de la Mac.

  2. elena

    si 10 produse care va plac ???

Comments are closed.

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.