Desi arata ca un buretel, beauty blender-ul nu se incadreaza tocmai in aceasta categorie. Beauty blender-ul este un produs revolutionar, care te ajuta sa aplici produsele pentru ten intr-o maniera profesionala.

Ce il face special?

  1. In primul rand, materialul din care este confectionat, care este mult mai adecvat aplicarii machiajului decat degetele sau alte tipuri de buretei. Conceput pentru a fi utilizat umed, materialul retine doar apa si nu “inghite” produsul.
  2. Forma – aplicarea machiajului este mult mai simpla, atat in zonele inguste ale fetei cat si pe obraji, frunte sau pometi.
  3. Produsele aplicate cu ajutorul beauty blender-ului intra mai bine in piele, iar timpul de aplicare este mai mic. Diferenta fata de alte metode este foarte vizibila, mai ales in cazul aplicarii fondului de ten: se obtine o acoperire mai mare, dar cu efect natural, iar la atingere, tenul este mai fin.
  4. Beauty blender-ul este perfect si pentru tenurile cu probleme de tipul piele descuamata. Si in acest caz, te vei bucura de acoperire maxima, iar cojitele inestetice nu vor iesi in evidenta.

Cu beauty blender-ul poti aplica aproape orice produse pentru ten: fondul de ten, corectorul, iluminatorul, fardul de obraz, crema de fata si chiar pudra. Pentru efecte maxime, instructiunile spun ca beauty blender-ul trebuie umezit si stors bine inainte de aplicarea produsului ales, iar dupa fiecare utilizare, igienizat cu gel de curatare.

Nu in ultimul rand, beauty blender-ul poate fi folosit cu succes pentru reimprospatarea machiajului. Gratie tuturor calitatilor enumerate pana acum, iti vei putea reimprospata machiajul pe parcursul zilei, fara sa iti incarci tenul.

Tu ce parere ai de beauty blender? Ai folosit acest buretel minune pana acum?

Initial creat de Rea Ann Silva in 1993, beauty blender-u original are si un pret putin cam piperat pentru unele buzunare. Din fericire, gasim pe piata numeroase replici, pe care le recomand din punct de vedere calitate/pret. Cinci dintre preferatele mele sunt:

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.