Scoala de make-up Paulina Buldumea

Pentru ca iubim frumusetea!

Unde ne gasesti? Situata ultra central:

Bucuresti, Strada George Calinescu nr. 13, sector 1, Dorobanti

Scoala noastra inseamna profesionalism, energie pozitiva si pasiune pentru frumos. Spatiu, lumina, nonconformism si culoare, pentru ca frumusetea se reflecta in si din tot ceea ce ne inconjoara. Am ales sa desfasuram cursurile intr-un cadru amenanjat in stil boho-chic, unde ne simtim relaxati si inspirati.
In ceea ce priveste dotarea tehnica, scoala este echipata cu sisteme de lumini profesionale, aparatura moderna si produse de machiaj profesionale si de lux. Pentru siguranta scolii si a cursantelor noastre, spatiul este prevazut cu camere de supraveghere.
Si nu in ultimul rand, ne-am dorit sa oferim maximum de profesionalism, de aceea Scoala de make-up Paulina Buldumea este acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Fa cunostinta cu echipa noastra

Suntem mandri de oamenii talentati cu care colaboreaza scoala noastra.

Violina Lungu

Tehnician de peste 8 ani in domeniul extensiilor de gene fir cu fir, 2D si 3D.

  • Absolvent al LashArt University, academie specializata in aplicarea de extensii de gene, recunoscuta la nivel mondial.
  • Certificat de calificare profesionala NEICHA, ART SECRET, GOLD LASH
  • Membra al Asociatiei Profesionistilor in Domeniul Frumusetii “LASH AND BROW” Republica Moldova
Dan Andrei Paraschiv (Dork)

Este baiatul din spatele camerelor, care se ocupa de partea foto- video. Cu ajutorul lui, avem parte de cele mai frumoase si de calitate poze si clipuri. Cu o experienta de peste 10 ani pe platourile de filmare, Dan se poate lauda si cu doua nominalizari importante, prima in cadrul festivalului Berlinale, 2016 si cea de a doua, in cadrul London Short Film Festival, 2017, pentru cel mai bun montaj.
In portofoliul sau regasim nume cunoscute, printre care Andreea Banica, Directia 5, Voltaj, Aylin Cadir, Maia Morgenstein, Inna, Nadine si televiziuni precum Zu Tv si U Tv.

Silviu Iuga – Trainer & hair stilist si freelancer.

Profesionalismul sau este reflectat de portofoliul curprinzator: Silviu a predat la Academia Keune, lucreaza de peste 10 ani pentru revistele mondene, precum Beau Monde, Cosmopolitan, Instyle, etc. si de peste 7 ani pe platourile de filmare.
Printre proiectele sale se numara campanii pentru Il Paso, Nivea, Teilor Pure Diamonds- cu Catrinel Menghia.
De ,,magia” artei lui au avut parte nume cunoscute, precum Maia Morgenstein, Raluka, Iulia Vantur, Adela Popescu, Dana Savuica, Andreea Balan, Nicole Cherry.

Dorina Bulgaru – Hair stilist freelancer

Desi s-a lansat de putin timp in domeniu, talentul i-a adus deja proiecte importante. Printre numele cunoscute cu care a lucrat se numara: Anca Serea, Laura Cosoi, Iulia Vantur, Nico si regizori precum Alex Ceausu si Iulian Moga.
In portofoliul Dorinei, se regasesc de asemenea si colaborari cu casele de productie Media Pro, Roton Music, Rassada Music, Tommo Production si media trust-urile Protv si Antena.

Isabel Beatrice Strat

Este specializata in machiajul de televiziune si de efecte speciale, avand la baza scoala de machiaj prostetic – specializarea machiaj de film si masti prostetice.

Deosebit de talentata in crearea de efecte speciale prin make-up, Isabel Strat este un adevarat artist al machiajului de televiziune și film. Printre proiectele la care a participat ca make-up artist se numara clipuri muzicale, spoturi publicitare si filme de scurt metraj, colaborand cu nume ca: Ruxandra Ion, Doina Rusti, Olimpia S. Mustata, Columna Cinema, TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Radu Teodora

Teodora  Teo -vine cu un background in industria de beauty- PR al saloanelor Geta Voinea, de asemenea are experienta in cadrul agentiei de publicitate The Mansion Advertising unde lucreaza in prezent ca Account Manager dar si in agentie de media in cadrul agentiei  Media Investment. A absolvit facultate de Marketing in cadrul ASE cu specializare master in Comunicare si Afaceri. Clientii pentru care a lucrat in cadrul agentiilor: Henkel, Douglas, Sonesierra (ParkLake), Kandia etc.