Scoala de make-up Paulina Buldumea

Pentru ca iubim frumusetea!

Unde ne gasesti? Situata ultra central:

Bucuresti, Strada George Calinescu nr. 13, sector 1, Dorobanti

Scoala noastra inseamna profesionalism, energie pozitiva si pasiune pentru frumos. Spatiu, lumina, nonconformism si culoare, pentru ca frumusetea se reflecta in si din tot ceea ce ne inconjoara. Am ales sa desfasuram cursurile intr-un cadru amenanjat in stil boho-chic, unde ne simtim relaxati si inspirati.
In ceea ce priveste dotarea tehnica, scoala este echipata cu sisteme de lumini profesionale, aparatura moderna si produse de machiaj profesionale si de lux. Pentru siguranta scolii si a cursantelor noastre, spatiul este prevazut cu camere de supraveghere.
Si nu in ultimul rand, ne-am dorit sa oferim maximum de profesionalism, de aceea Scoala de make-up Paulina Buldumea este acreditata de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Fa cunostinta cu echipa noastra

Suntem mandri de oamenii talentati cu care colaboreaza scoala noastra.

Despre Noi 1
Violina Lungu

Tehnician de peste 8 ani in domeniul extensiilor de gene fir cu fir, 2D si 3D.

  • Absolvent al LashArt University, academie specializata in aplicarea de extensii de gene, recunoscuta la nivel mondial.
  • Certificat de calificare profesionala NEICHA, ART SECRET, GOLD LASH
  • Membra al Asociatiei Profesionistilor in Domeniul Frumusetii “LASH AND BROW” Republica Moldova
Despre Noi 2
Dan Andrei Paraschiv (Dork)

Este baiatul din spatele camerelor, care se ocupa de partea foto- video. Cu ajutorul lui, avem parte de cele mai frumoase si de calitate poze si clipuri. Cu o experienta de peste 10 ani pe platourile de filmare, Dan se poate lauda si cu doua nominalizari importante, prima in cadrul festivalului Berlinale, 2016 si cea de a doua, in cadrul London Short Film Festival, 2017, pentru cel mai bun montaj.
In portofoliul sau regasim nume cunoscute, printre care Andreea Banica, Directia 5, Voltaj, Aylin Cadir, Maia Morgenstein, Inna, Nadine si televiziuni precum Zu Tv si U Tv.

Despre Noi 3
Silviu Iuga – Trainer & hair stilist si freelancer.

Profesionalismul sau este reflectat de portofoliul curprinzator: Silviu a predat la Academia Keune, lucreaza de peste 10 ani pentru revistele mondene, precum Beau Monde, Cosmopolitan, Instyle, etc. si de peste 7 ani pe platourile de filmare.
Printre proiectele sale se numara campanii pentru Il Paso, Nivea, Teilor Pure Diamonds- cu Catrinel Menghia.
De ,,magia” artei lui au avut parte nume cunoscute, precum Maia Morgenstein, Raluka, Iulia Vantur, Adela Popescu, Dana Savuica, Andreea Balan, Nicole Cherry.

Despre Noi 4
Dorina Bulgaru – Hair stilist freelancer

Desi s-a lansat de putin timp in domeniu, talentul i-a adus deja proiecte importante. Printre numele cunoscute cu care a lucrat se numara: Anca Serea, Laura Cosoi, Iulia Vantur, Nico si regizori precum Alex Ceausu si Iulian Moga.
In portofoliul Dorinei, se regasesc de asemenea si colaborari cu casele de productie Media Pro, Roton Music, Rassada Music, Tommo Production si media trust-urile Protv si Antena.

Despre Noi 5
Isabel Beatrice Strat

Este specializata in machiajul de televiziune si de efecte speciale, avand la baza scoala de machiaj prostetic – specializarea machiaj de film si masti prostetice.

Deosebit de talentata in crearea de efecte speciale prin make-up, Isabel Strat este un adevarat artist al machiajului de televiziune și film. Printre proiectele la care a participat ca make-up artist se numara clipuri muzicale, spoturi publicitare si filme de scurt metraj, colaborand cu nume ca: Ruxandra Ion, Doina Rusti, Olimpia S. Mustata, Columna Cinema, TV & Film Academy by Ruxandra Ion.

Despre Noi 6
Denis Radu

Denis Radu – este omul din spatele aparentelor, cu o experienta de peste 7 ani in domeniu se poate lauda cu un portofoliu exceptional. A pornit de la vanzari, marketing moda si a ajuns cel mai de ravnit PR din Romania. Portofoliul sau: Delia , Touch Magazine, Clinica Masaya, Med Beauty Clinique, Red by Rodica Cioranica, Il Passo Shoes, Zen Sushi, Chefs Experience.

16603153_1569510733077480_4587601453722420427_n
Andreea Trandafir (Didi)

Omul din spatele cortinei.

82213420_590111748505467_2559212535983112192_n
Andreea Ghenu

Pro Make-up Artist si Asistent Trainer la Paulina Buldumea Make-up School,de peste 4 ani in domeniu a colaborat multe nume sonore.

82630873_857986027973680_675286730013671424_n
Raluca Silisteanu

Pro Make-up Artist si Trainer la Paulina Buldumea Make-up School. Are o experienta de peste 8 ani in domeniu, in present este Make-up Artist al emisiunii “Bravo, ai stil!”