Cine este Paulina Buldumea?

AFLĂ MAI MULTE

DESPRE MINE

AFLĂ MAI MULTE DESPRE MINE

Prin ochii mei văd chipuri frumoase, văd chipuri numai bune de machiat, chipuri pe care abia aștept să le cosmetizez și oameni încântați de rezultatul final.

Sunt înconjurată toata ziua numai de culori vibrante pe care le amestec cu dinamism și nerăbdare să văd ce o să iasă! Văd fiecare asimetrie pe care o maschez sub umbre, văd strălucire și frumusețe, culoare, pensule, rujuri, farduri. Pe toate le amestec în cap și le procesez în fiecare zi.
Cosmetizez tot ce prind de la 17 ani. De atunci tot culeg și fur tehnici de make-up de peste tot. M-am înconjurat și am învățat de la oameni care lucrează cu pricepere în Rusia, Italia, Ucraina, Londra, Paris.
Așa că am venit în România cu bagajul plin și l-am descărcat într-un atelier de frumusețe proaspăt. Un loc în care totul este pe față! – machiaj, informații, tehnicile mele și mici secrete pe care le împărtășesc la cursuri. Dar și cu voi, pe site și pe blog!

TESTIMONIALE

Timp de 5 ani am fost trainer la:

Atelier Paris

Multe dintre fostele cursante îmi sunt colege în activitate, pentru că și-au deschis propriile școli de machiaj. Altele au ajuns pe sticlă iar altele în spatele producțiilor tv, unde activează ca make-up artiști.
makeup atelier logo black

Am fost activă în media de-a lungul anilor cu proiecte și reportaje. Pana acum și-au pus încrederea în mine oameni cu ochi critic din multe domenii de activitate, dar și multe alte nume sonore care ar prelungi infinit lista de mai jos.

Televiziuni

Reviste de modă și lifestyle

Contactează-mă:

Pentru programări, școala de make up sau orice alte relații, nu ezita să mă contactezi personal.

Mă poți găsi și la 0726 631 881 sau poți folosi formularul din pagina de contact

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.