Tu știi care este diferența?


Totul capătă sens atunci când știi ce ingrediente conține pudra ta și ce rol are fiecare ingredient. Dacă cunoști informații despre ingredientele din produsele tale, vei ști ce fel de pudră ai în trusa ta.

Astăzi vreau să discutăm despre celebra pudră Hourglass, mai exact de ce este atât de iubită. Personal, o am de aproximativ 6 ani în trusa mea și o folosesc la toate clientele. De ce o iubesc atât de mult?
Pentru că conține MICA și Synthetic Fluorphlogopite (mica sintetică).

hourglass ambient lighting powder Hourglass Ambient Lighting Edit Palette 004 1000x836 1

Mineralul cunoscut sub numele de mica este un tip de silicat. A fost folosit încă din epoca Paleolitică pentru a oferi o strălucire anumitor picturi din peșteri. Civilizația egipteană a dus acest concept și mai departe, încorporându-l în cosmeticele lor pentru a obține un finisaj strălucitor și metalic.

muscovite mica

Mica este un ingredient care are capacitatea de a reflecta lumina, oferind un efect satinat pe piele. Pielea va arăta mult mai fresh și cu un efect luminos, blurat.


Pudra Hourglass o poți folosi în diverse moduri:

– Pe toată fața
– Pe zona centrală a feței pentru a lumina
– Ca semi-umbră pentru volumetria feței
– Personal, o folosesc și în machiajul ochilor, depinzând de culoarea aleasă.

0e391033 a05c 429a 966a 492663e6ed67

Efectiv o ador pentru că blurează imperfecțiunile și dă efectul unui filtru real pe față. Din punctul meu de vedere, fața arată photoshopată live.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.