Tendintele sezonului acesta te-ar putea lasa un pic dezorientata: pe de o parte, show-urile de fashion ne propun un machiaj neutru, natural si proaspat, iar la polul opus intalnim look-uri indraznete, futuriste, debordand de creativitate si dramatism. Am selectat pentru tine 5 dintre cele mai cool tendinte, care sa te inspire sa fii originala si frumoasa cu orice ocazie!

Sclipici

sclipici

Sa incepem cu petrecerea! Un trend care se potriveste in special pentru iesirile la party, cand vrei sa atragi cu orice pret atentia. Pe podium, stilistii au dus trend-ul la extrem, acoperind chipul modelelor cu straturi groase de sclipici. Daca vrei sa preiei aceast trend, fara sa para kitsch, foloseste un strat gros de sclipici doar la ochi sau pe buze si asorteaza machiajul cu o tinuta minimalista.

Monocromie

monocromie

Daca ai o culoare favorita, e timpul sa te bucuri din plin de ea! Monocromia in machiajul ochilor a facut ravagii anul acesta pe catwalk. Uita de smokey eyes, eyeliner sau highlights si alege o singura culoare pe care sa o aplici pe pleoapa inferioara si superioara. Daca vrei sa fii si mai indrazneata, poti folosi un rimel in aceeasi nuanta.

Rosu à la parisienne

rosu a la

Buze rosii, sic parizian! Daca esti adepta elegantei, inspira-te din simbolul frumusetii clasice pariziene! Alege un rosu vibrant si asorteaza cu un ten nude, ochi rimelati simplu si o coafura ingrijita.

Buze fondante

buze fondante

Pentru acest look ai nevoie doar de gloss si un pic de ruj roz inchis sau roz neutru. Aplica rujul in mijlocul buzelor, fara a le contura, si apoi finiseaza cu gloss din abundenta. Modelele de la Moschino, Miu-Miu sau Oscar de la Renta au demonstrat cat de atragator si flexibil este acest truc, putand fi combinat cu aproape orice fel de machiaj al ochilor.

Machiaj neutru, frumusete eterna

buze neutru

Un look care nu mai are nevoie de introducere, pretabil pentru orice situatie. Foloseste highlight din abundenta in coltul intern al ochilor, precum si in mijlocul pleoapei superioare si pe arcade. Ochii rimelati si conturati discret cu un creion maro, tenul impecabil: fond de ten, corector , un pic de blush si buze hidratate.

One thought on “Make-up Trends

  1. Manea Andreea

    Foarte folositor! Multumesc❤

Comments are closed.

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.