In vacanta sau nu, vara sunt in colaborare cu soarele, care ma ajuta sa pun in valoare frumusetea: eu folosesc highlighter-ul si produsele bronzane, soarele accentueaza totul cu stralucirea razelor lui.

1. Pentru un machiaj perfect in timpul verii, trebuie sa folosesti un fond de ten waterproof si rezistent. Din punctul meu de vedere, fondul de ten ideal in acest caz este Estée Lauder Double Wear. Aplic o singura data si rezista toata ziua, fara sa curga de pe fata. Peste aceasta baza, incepem sa construim machiajul.

2. Highlighter is king! Al doilea produs indispensabil pentru machiajul de vara este highlighter-ul, in nuante aurii, bronzante. Folosesc highlighter-ul atat pe pometi cat si pe pleoape. Fie ca esti sau nu bronzata, paleta de culori aurie iti va oferi un look fresh si seducator. Iluminatoarele pe care le-am folosit sunt Dior, Bobi Brown si Kodi

3. Pudra pe care o aleg in acest caz este una satinata, contribuind la efectul de glow, atat de cautat in timpul verii. Preferata mea in acest sezon este cea de la Hourglass

4. In perioada asta, mai ales daca sunt in vacanta, merg pe principiul less is more. De aceea, pentru buze aleg sa folosesc doar gloss-ul de la Mac, care completeaza acest look stralucitor si are un efect sexy.

5. La sfarsit, folosesc un spray fixativ pentru machiaj de la Cinecitta, care imi garanteaza ca vremea nu imi va strica nici machiajul, nici dispozitia.

Care sunt produsele de machiaj preferate de voi in timpul vacantei?

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.