Am ales pentru tine 4 trend-uri foarte cool si actuale de make-up, care sa te inspire in sezonul acesta.

Cui ii e frica de albastru?

Fardul de pleoape albastru este o culoare pretentioasa, destul de ocolita in ultimii ani. Purtat excesiv in anii ‘90, a devenit aproape sinonim cu kitsch-ul. E nevoie de mult bun gust pentru a nu gresi cand folosim albastrul. Trend-urile acestui sezon ne propun nuante de albastru inchis, sau albastru amestecat cu negru, care sa creeze volum si profunzime. Alege o culoare mata, pe care sa o aplici pe toata pleoapa, estompand catre arcada, apoi contureaza elegant ochii cu eyeliner negru. Buzele pot fi in nuante inchise de rosu si grena.

Joaca de-a eyeliner-ul

Datorita versatilitatii sale, eyeliner-ul negru va fi probabil mereu in trend. Anul acesta, te poti juca cu eyeliner-ul in cele mai creative feluri. Nu urmari conturul ochilor in stil clasic. Lasa-te inspirata de forme geometrice si de grafica, sau contureaza-ti ochii in stil gotic, cat mai neobisnuit, cu codite lungi alungite excesiv.

Priviri de papusa

Unul din trend-urile acestui sezon aduce in prim plan genele false supradimensionate, inspirate de anii ’60. Nu este un look pentru zi, dar va face senzatie la petrecere, iar tu vei avea cea mai dulce si seducatoare privire din toata incaperea. Vei obtine look-ul cu ajutorul unei perechi de gene false foarte lungi si dese, alaturi de un fard de pleoape in nuante curajoase, precum portocaliu sau roz. Pentru a te transforma intr-o papusa veritabila, aplica genele si pe pleoapa inferioara. Completeaza look-ul cu mascara din abundenta.

Highlighter in nuante de auriu

Highlighter-ul va avea probabil viata lunga in trend-uri. Indragit de toate femeile, acesta are abilitati “magice” de infrumusetare a chipului, stergand urmele de oboseala si punand in evidenta trasaturile. Sezonul acesta, cea mai indragita nuanta de highlighter, propusa in show-urile de fashion este auriul. Alege aceasta nuanta daca tenul tau are subtonuri calde, si vei straluci ca o zeita!

Surse foto: vogue.fr; elleuk.com

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.