De la un machiaj normal la un machiaj spectaculos este numai un pas. Acest pas se numeste highlighting!

Cu ajutorul acestui produs minune, care este si in mare voga, chipul se transforma radical, ca prin magie. Vei observa ca tenul pare mult mai proaspat, chipul se lumineaza si infrumuseteaza (datorita particulelor care reflecta lumina) si per ansamblu, vei avea un aspect mult mai ingrijit si fresh.

Alege highlighter-ul in functie de tonul pielii tale, mai inchis sau mai deschis si opteaza in special pentru acele produse care au un spectru larg de culori, acestea fiind cele care capteaza cel mai bine lumina.

Zonele principale unde trebuie aplicat highlighter-ul sunt:

  1. Pometii + tamplele: aplica in cel mai inalt punct al pometilor si continua cu blending-ul inspre tample.
  2. Zona ochiilor: aplica pe arcada si un pic in mijlocul pleoapei.
  3. Arcul lui Cupidon: aplica produsul cu discretie pe V-ul buzelor, inainte de ruj.

Utilizeaza produsul doar in zonele indicate, nu exagera si ai mare grija la blending! Scopul este sa arati fresh si spectaculos, nu sclipicios! Vei obtine astfel look-ul proaspat pe care cu siguranta ti-l doresti, chiar si atunci cand nu ai dormit suficient, highlighter-ul fiind aliatul de nadejde care sterge urmele oboselii de pe chip.

Intrebuintat corect, highlighter-ul va face o diferenta impresionanta, fara ca cei din jur sa isi dea seama ce anume este schimbat, iar tu te vei simti mai frumoasa si mai increzatoare! Mai jos, ti-am pregatit o lista cu produsele mele favorite in materie de highlighting si preturile lor aproximative. Tu pe care le folosesti?

 

1.Anastasia – 229 lei

anastasia beverly hills

2. Becca – 162 lei

Becca

3. Huda Beauty- 172 lei

Huda Beauty

4. Mac- 130 lei

Mac

5. Revolution- 69 lei

Revolution

6. The Balm- 62 lei

the balm

 

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.