Ştiu că vrei să ai cea mai seducătoare privire şi dacă se poate, să nu pierzi prea mult timp pentru asta în fiecare dimineaţă. Extensiile de gene ar putea să fie soluţia pentru tine, oferindu-ţi o privire intensă şi conturată în fiecare dimineaţă, fără a folosi foarte mult machiaj. Asta înseamnă că timp de 3 săptămâni, până la următoarea programare de întreţinere a extensiilor, vei scapă de grijă machiajului prea elaborat dimineaţa sau demachiatului intens seară şi te vei trezi în fiecare zi arătând aşa cum îţi place, fără nici un efort.

Extensiile de gene fir cu fir au devenit atât de populare în ultimul timp, încât e imposibil, dacă nu ai avut deja, să nu îţi fi trecut prin cap să le încerci măcar. Avantajele sunt clare, dar care sunt dezavantajele?

  • În primul rând, trebuie să ştii că extensiile de gene fir cu fir răresc şi scurtează genele naturale, dacă nu foloseşti tratamentele de întreţinere recomandate. Această este o reacţie normală, de care trebuie să fii conştientă, dar nicidecum un impediment în a te bucură de efectele pozitive ale extensiilor, pentru că tratamentele de întreţinere, aplicate corect, îşi vor face foarte bine treaba.
  • Dacă eşti fană extensiilor de gene şi le foloseşti regulat, trebuie să ştii că la fiecare jumătate de an trebuie să faci o pauză, pentru a le da timp genelor naturale să se regenereze.
  • Un aspect foarte important este alegerea salonului unde îţi aplici genele. Persoanele nepregătite temeinic în acest sens, pot lucra neîngrijit, nerespectând normele de igenă – iar riscurile sunt cât se poate de urâte: de la iritaţii până la boli oculare!

 

Dacă îţi doreşti o intensificare a privirii, dar totuşi nu agreezi efectul un pic nenatural, de gene false, al extensiilor fir cu fir, îţi recomand laminarea genelor. Practic, laminarea genelor înseamnă îngroşarea şi curbarea genelor, pastradu-le aspectul natural şi flexibilitatea. Rezultatul este la fel de frumos, cu o privire conturată şi seducătoare, dar într-o manieră mult mai naturală.

Genele, un detaliu nesemnificativ pentru necunoscători au de fapt un impact incredibil asupra frumuseţii întregului chip, armonizând întregul machiaj şi punând în valoare ochii. Dacă şi tu eşti conştientă de acest lucru, te aştept să afli care sunt paşii până la privirea impecabilă obținută cu ajutorul extensiilor de gene, la cursul meu din cadrul Şcolii de Make-up Paulina Buldumea: AICI.

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.