În Romania toate femeile doresc să arate excepțional în noaptea dintre ani, iar machiajul este neapărat necesar pentru completarea unui look de senzație! De aceea, m-am gândit să vă dau câteva ponturi despre machiajul potrivit de revelion.

Luxuriant, dar festiv

În primul rând trebuie să fie luxuriant dar cu toate acestea trebuie să exprime și starea festivă a persoanei care îl poartă. Anul acesta de revelion se poartă bineînțeles glitter-ul, sclipiciul și paietele aplicate la ochi, eyeliner-ul colorat sau chiar eyeliner-ul clasic. Se poate purta de asemenea un machiaj monocrom clasic cum ar fi un smokey maro sau dacã se doreşte un stil exuberant se poate alege un smokey colorat. Dacă punem accent pe ochi, atunci trebuie să luăm în considerare că buzele trebuie să fie în tonuri nude sau putem să folosim doar un gloss.

ced0191ed7a4e03cf891b2e491b4995d

Buzele sunt centrul atenției

Anul acesta accentul va fi pus pe buze. Dacă optezi pentru varianta aceasta de a pune buzele în evidență, poți purta un machiaj simplu al ochilor. Culorile care se poartă pentru machiajul buzelor, sunt culori tari precum: cireș, culoarea vinului, roșu aprins, vișiniu sau maro.

1d43357c24497a00a33b709ad13a0a2a

Sprâncenele și tenul sunt baza

Sprâncenele vor rămâne în continuare cu aspect natural, fără un contur precis. Pentru acest efect poți folosi un gel de sprâncene incolor pentru fixare și cu o cariocă poți acoperi golurile din sprânceană. Tenul trebuie să aibă un aspect perfect, cum spun specialiştii occidentali „flawless” , iar trendul actual numit „Mochi Skin”  va pune în evidență trăsăturile frumoase ale feței. În loc să ne conturăm fața mai bine apelăm la „bujori în obrăjori”.

Fie că ești îndrăzneață sau nu, machiajul trebuie să te reprezinte. Alege un machiaj potrivit ție și ținutei tale. Alege cu grijă elementul feței pe care dorești să îl pui în evidență și vei arăta cu siguranta fenomenal!
Sursa poze: Pinterest

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.