Te invit sa lucram impreuna!

Curs de Make-Up

Pentru Avansati

Paulina Buldumea Trainer

Am introdus un program de invatare destinat persoanelor care au la baza cunostinte din domeniul machiajului si doresc sa isi corecteze, perfectioneze si aprofundeze cunostintele.

 

Vorbim despre machiajul situat la cealalta extrema a machiajului clasic. Nu este vorba de machiajul scenic, de machiajul ce respectă o anumita tema ci despre machiajul care nu respecta nimic si cu toate astea ar putea fi in schema urmatorului val de tendinte adoptat de catre toti cei din domeniu.
Machiajul depaseste pragul de practica obisnuita si se ridica la standarde care il califica drept arta in make-up.

Studiul de baza porneste de la:

Studiu pe morfologia fetei. Tema care pune accent pe machiajul corector de salon si tehnica creionului.

Colorimetrie si importanţa asocierii nuantelor potrivite. Schema contine jocuri intre cele trei tipuri de culori- primare, secundare şi derivate. Este precedata de machiajul cocktail si tehnica acuarelei.

Machiajul de televiziune si machiajul de fotografie. Aici veti invata secretele unei poze de tip portret reusite. Aveti parte de interventia unui fotograf, invitat special, care va asista pe toata durata temei de lucru, venind cu indicatii pretioase.

Tehnica eyeliner gel. Dozarea si trasarea corecta a liniei grafice in machiaj.

Machiajul comercial. Aici veti invata sa va vindeii modul de lucru, sa va puneti in valoare tehnicile, abilitatile ce va recomanda ca make-up artist, pentru a atrage colaborari.

Machiajul de mireasa. Unul dintre cele mai solicitate si ofertante tipuri de machiaj.

Tehnica fardurilor cremose, modul in care se dozeaza si difuzeaza produsele care au aceasta textura, interdictii in ce priveste combinarea cu alte produse si recomandari de asociere.

Lucrul cu aerograful.

Nou

Ne-am innoit cu o tema noua in grila cursurilor!

Machiaj pentru tutorial!

Veti invata sa prezentati machiajul pe care il creati ca un veritabil vlogger (impreună cu echipa mea vom filma un tutorial profesional cu machiajele voastre, valabile pentru retelele youtube si instagram)

Oportunitati dupa finalizarea cursurilor:

Dupa fiecare machiaj pe care il veti realiza se vor face poze profesionale care intra in pachetul cursurilor. Aceste fotografii se vor colecta intr-un portofoliu care fi cartea de vizita a fiecarui cursant în viitoarele angajari sau colaborari.

Dupa absolvire, cursantele vor avea posibilitatea sa faca practica în televiziune, la sedintele foto pentru reviste si reclame si in cadrul prezentarilor de moda.

Pret/Acte necesare

Pretul acestui curs este de 300 euro, iar plata se poate efectua esalonat, în doua rate.

Pentru inscriere la curs se achita suma de 100 euro, acesta reprezinta garantia inscrierii si nu se returneaza in caz de amanare.

Pentru inscriere sunt necesare urmatoarele acte:

  • copie dupa buletin

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.

Formular de inscriere

[]
1 Step 1
Nume si Prenumeyour full name
Telefonyour full name
no-icon
Previous
Next