Cand eram mai tinerica eram un pic rebela si nu exista weekend sa nu fiu prezenta la un evenimet monden sau la vreo petrecere cool! Pentru ca aveam mult mai mult timp de cat am acum, petreceam ore bune in fata oglinzii, incercand sa-mi fac cel mai frumos machiaj. Stiu ca majoritatea fetelor ma inteleg si se regasesc in ceea ce scriu. Chiar daca nu recunoastem, machiajul ne face sa ne simtim complete, mult mai frumoase si sa radiem pe ringul de dans.
Ma gandeam de ceva timp sa fac acest proiect, pentru ca mi se parea amuzant si interesant dar cel mai important este ca mi-am dorit sa arat cat de mult ne pot transforma jocul de culoare, lumina si umbra!  Asa ca intr-o zi am pus mana pe telefon, am sunat-o pe Crina Semciuc si am intrebat-o daca are placerea si timpul necesar sa participe la acest proiect! Mare mi-a fost bucuria sa primesc un raspuns pozitiv din partea ei, fiindca stiam ca e modelul cel mai potrivit, nu doar pentru ca e foarte frumoasa, dar si pentru ca e o actrita extrem de talentata! E angajata la Teatrul National din Bucuresti si a jucat in filme precum WebSiteStory, Rocker sau Selfie .Cum sa nu ma bucur eu ca o machiez pe Crina, care a luat premiul Gopo pentru cea mai buna actrita!!!

Am adunat echipa potrivita si tin sa-i multumesc lui George Negrisan pentru partea de hair styling si lui Dan Andrei Paraschiv pentru photo-retush. Pozele sunt facute chiar de mine (v-am povestit ca ma pasioneaza si fotografia), asa ca va rog sa fiti mai indulgenti! Impreuna am ales 5 cluburi si am gandit look-urile! Tin sa va spun ca a fost o placere si ca ne-am distrat cu totii la shooting! Sper sa va placa si voua! Crina are rock!

Crina naturala
Crina naturala
Machiaj pentru Nuit Sociale
Machiaj pentru Nuit Sociale (3)Machiaj pentru Nuit Sociale (2)
Machiaj pentru clubul Bamboo
Machiaj pentru clubul BambooMachiaj pentru clubul Bamboo (2)
Machiaj pentru Sunrise Festival
Machiaj pentru Sunrise FestivalMachiaj pentru Sunrise Festival (2)
Machiaj pentru club Control
Machiaj pentru clubul ControlMachiaj pentru clubul Control2
Machiaj pentru clubul Loft
Machiaj pentru clubul LoftMachiaj pentru clubul Loft
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.