Daca tii la aspectul impecabil al tenului tau, atunci primer-ul este un pas pe care nu trebuie sa il ignori cand iti aplici machiajul. Primer-ul este o baza pentru fond de ten ideala, care uniformizeaza, acopera porii si ridurile fine, combate aspectul de ten uleios, ajuta fondul de ten sa reziste mai mult si ofera un strat protector impotriva efectelor nocive ale mediului inconjurator.

 

Cum aplicam corect primer-ul?
Pe tenul curat, dupa ce am aplicat crema hidratanta si inainte de a aplica fondul de ten.

 

Cum alegem primer-ul?
Pentru ca produsul sa aiba cele mai bune efecte, tine cont de tipul tau de ten: uscat, gras sau mixt.
La capitolul culoare, poti alege un primer transparent, daca nu ai un ten cu nuante neuniforme. Primer-ele in nuante de verde te ajuta sa combati roseata, cele in nuante de mov sunt potrivite pentru tenurile pamantii, iar cele in nuante rose te vor ajuta sa obtii un ten mai luminos.

 

Pot sa folosesc primer-ul zilnic?
Principalul ingredient din primer este siliconul, despre care am vorbit mai mult aici: staging-paulinabuldumea.kinsta.cloud/profesional-de-lux-sau-comercial/
Siliconul este un ingredient cu multe beneficii, in special la nivel vizual, dar cu cateva dezavantaje in folosirea pe termen lung. Ideal ar fi sa folosesti primer-ul ca baza de machiaj in acele zile in care tenul tau lasa de dorit sau cand vrei sa arati impecabil. Foloseste-l cu incredere la petrecere sau in sesiunile foto, la intalnire sau la interviu, dar da-i tenului tau o pauza de primer in vacanta, la sala sau la cumparaturi.

 

Tu cat de des folosesti primer-ul?

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.