Machiajul “smokey” a supravietuit atat de mult timp trend-urilor, pentru ca este unul dintre cele mai sexy stiluri de make-up, infrumusetand aproape orice tip fizionomie si scotand in evidenta frumusetea ochilor.

In tehnica “smokey” nu exista culori de contrast. De obicei, se utilizeaza o singura culoare, care se aplica pe toata pleoapa si se estompeaza catre arcada. Rezultatul trebuie sa fie un degradé din aceeasi culoare.

Contrar unor pareri, machiajul “smokey” nu inseamna doar foarte mult negru la ochi. Acest tip de make-up se poate realiza cu aproape orice culoare care are intensitate, chiar si cu un roz inchis sau mediu.

Daca nu este realizat corect, acest gen de machiaj te poate imbatrani sau te poate face sa arati obosita. Acelasi “smokey” nu se potriveste tuturor – fiecare fizionomie arata bine cu un anumit “smokey”, si nu tuturor li se potriveste negrul. De aceea, recomand sa experimentezi un pic cu acest machiaj, inainte de a-l purta la un eveniment important, sau sa te adreszi unui profesionist, care iti va spune ce iti sta cel mai bine.

Iata cativa pasi importanti in realizarea unui machiaj “smokey eyes” corect si de efect:

  1. Inainte de toate, “blending”-ul este esential!
  2. Aplica o baza de machiaj pe pleoape.
  3. Culoarea se amesteca de la baza genelor superioare, estompand catre arcada. Aceeasi culoare se foloseste si pe pleoapa inferioara.
  4. Pentru a defini si mai mult privirea si a crea profunzime, contureaza-ti ochii cu un creion negru, urmarind linia genelor – superioare si inferioare.
  5. Pentru un impact mai puternic si un efect 3D, foloseste un highlighter, pe care il aplici pe arcada si / sau in coltul intern al ochiului.
  6. Nu uita de gene! In functie de preferinte, poti folosi gene false sau doar mascara.

 

Potrivit pentru seara sau pentru aparitii indraznete, machiajul “smokey eyes” te va face sa arati ca o vedeta de pe covorul rosu, garantand ca vei intoarce toate privirile si te vei simti cea mai sexy!

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.