Vacanta, soare si zile petrecute la plaja; ne place vara si nu vrem sa ne strice nimic buna dispozitie! De aceea, trebuie sa stim cum sa ne ingrijim corect tenul in sezonului cald, si cum sa ne punem in valoare frumusetea sub razele stralucitoare ale soarelui.
     In primul rand, inainte de a vorbi de machiajul propriu zis, este important sa stim cum pregatim tenul pentru aplicarea acestuia. Cu atat mai mult vara, nu trebuie sa uitam de exfoliere. Din cauza caldurii excesive, tenul are tendinta sa fie mai  “incarcat” decat de obicei. Exfolierea curata de impuritati porii si ajuta tenul sa respire, redandu-i stralucirea naturala. Pe langa exfoliere, nu trebuie sa uitam, bineinteles, nici de hidratare. Vara, alegem o crema cu o textura mai usoara, non-grasa, dar hidratanta. Un punct cheie in alegerea cremei de zi vara este factorul de protectie. Cu cat mai ridicat, cu atat mai bine, mai ales daca aveti un ten sensibil. Cat despre bronzat, nu va faceti griji, cremele cu protectie solara blocheaza doar efectele nocive ale soarelui, nu si bronzul!  Machiajul ideal pentru sezonul cald este cat mai lejer, fie cel pentru oras, dar cu atat mai mult, cel pentru plaja. Puteti chiar sa renuntati la fondul de ten, sau sa il inlocuiti cu pudra sau un BB-cream cu textura usoara. Alegeti culori cat mai naturale, in ton cu nuanta tenului, care sa va puna in valoare frumusetea, fara a arata artificial.

      Pentru oras sau pentru plaja, vedeta sezonului cald va fi intotdeauna machiajul bronzant, pentru ca ce poate sa arate mai bine in lumina soarelui, decat un ten proaspat cu straluciri aurii – bonzante? Bronzer-ul se alge si el in functie de nuanta tenului. Pentru tenul deschis se potriveste un bronzer cu un ton sau doua mai inchis decat tenul, in nuante de auriu – roze. Daca nuanta tenului este mai inchisa, puteti folosi cu incredere un bronzer in nuante aramii puternice.
      Iata care sunt 5 dintre produsele mele preferate pentru acest sezon, care nu ma lasa la greu in zilele toride de vara:

1.

1

2.

02

  3.

 

03

5.

05

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.