Workshop photo beauty & make-up 1

Intr-o seara, obositi dupa o sedinta foto, am ramas la o discutie cu baietii de la Creathieves. Am facut un mic brainstorming si ne-a venit o idee minunata. Sa facem un workshop in care sa imbinam maiestria tehnicilor de make up cu cele ale fotografiei. Zis si facut am pus bazele primului Workshop de Photo Beauty & Make-up.

Ne-am gandit sa le impartasim si altora secretele pe care le detinem in realizarea unei sedinte foto calitative de beauty. Pentru a garanta succesul unei sedinte este esentiala existenta unui concept. Acesta trebuie sincronizat intre: fotograf, make-up artist, stylist si hairstylist. Cu cat exista mai multa comunicare intre acestia cu atat sedinta foto va fi mai buna.

Este bine de stiut, ca pentru o sedinta foto este necesar un make-up special cu anumite produse, intensitatea lui trebuie sa fie una mai mare. Pentru pozele alb/negru tehnica de make-up difera fata de o sedinta foto color. Sunt multe trucuri pe care un make-up artist trebuie sa le stapaneasca asa incat machiajul pentru sedinta foto sa fie unul calitativ. Ce anume trebuie sa aveti in vedere: un ten lucios poate reflecta in fotografie, pozele ne scot in evidenta mai bine imperfectiunele pe care trebuie sa stim cum sa le mascam (contouring-ul este un must). Acestea sunt doar cateva aspecte.

Asa cum v-am mai povestit in alt post eu am invatat cu ajutorul lui Cristian Gugu sa-mi fac pozele singura, pentru postarile mele de pe social media. Cred ca un make-up artist cu cateva cunostinte foto isi poate valorifica mai bine munca, deoarce intelege aspecte legate de factori ce pot influenta calitatea pozei. Cred ca in orice domeniu ai lucra, a te vinde este cheia succesului, iar modul de prezentare al muncii tale baza acestuia.

Le multumesc participantelor mele de la Workshop-ul de Photo Beauty & Make-up. Am predat teorie, le-am facut o demonstratie si in cele din urma le-am pus la treaba impreuna cu baietii de la Creathieves. In cursul cele de-a doua zile am simulat cu fiecare in parte o mini sedinta foto, ii multumesc Dorinei Bulgaru, hairstylista care s-a ocupat de fiecare model in parte. Si baietilor de la Creathieves, Cristian Gugu, Andrei Dan Paraschiv care le-au invatat pe fete de la cum sa-si pregateasca singure setup lumini, la cum sa foloseasca functiile unui aparat foto, pana la corectare pozei intr-un program de prelucrare fotografica. A fost un workshop intens de 2 zile, in care le-am impartasit fetelor lucruri noi si utile, am glumit, am ras si ne-am distrat.

Va atasez un filmulet pentru a prinde din pulsul workshop-ului, a atmosferei din cadrul lui, si pozele cu make-up-urile efectuate de eleve. 🙂

Va pup,

Paulina

workshop photo beauty & makep workshop photo beauty & makeup 2 workshop photo beauty & make-up 4 workshop photo beauty & makeup 5workshop photo beauty & makeupworkshop photo beauty &makeup 3

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.