Intr-o zi frumoasa de Octombrie ma intalnesc cu Rocsana Marcu,  printre altele i-am povestit de blogul meu si proiectele pe care le voi desfasura. S-a aratat entuziasmata de ideile mele asa ca am pus la cale amandoua un photoshooting impreuna cu Creathieves si Dorina Bulgaru.  Tematica “Dark queen” (recunosc ca am fost inspirata de Halloween).  In timpul shootingului m-am gandit la cum ar trebui sa se comporte o femeie in raport cu latura sa “malefica”, astfel  am disecat problema impreuna cu Rocsana:

Cum te simti in rolul femeii malefice? Te reprezinta in viata de zi cu zi?

Rocsana:    Ma simt extraordinar in pielea acestui personaj deoarece reprezinta ceva nou pentru mine iar provocarile sunt parte din placerile pe care le am. In viata de zi cu zi nu pot spune ca sunt o femeie malefica dar recunosc ca am din cand in cand ganduri mai putin curate legate de pedepsele pe care le-as aplica(daca as fi in masura) unora care scapa mult prea usor din ghearele Justitiei.

Consideri ca pentru a avea succes in viata (cariera, relatii, familie), noi femeile trebuie sa fim malefice?

 Rocsana:   De-a lungul timpului au existat si femei celebre care s-au facut remarcate prin intermediul altor atribute, decat feminitatea, gratia ,delicatetea dar nu cred ca au avut  o viata fericita. Consider ca majoritatea problemelor se pot rezolva in viata oferind iubire si intelegere celor din jur.

Crezi ca o femeie  trebuie sa aiba o parte malefica in viata de cuplu?

Rocsana:    Consider ca orice femeie trebuie sa aiba o personalitate frumoasa,puternica si impunatoare atunci cand este cazul(in relatia de cuplu).Stiu ca dragoste cu forta nu exista in schimb dragoste bazata pe respect,da. Iar daca respectul nu exista intr-o relatie sunt convinsa ca poate fi castigat.

 Machiajul artistic al “dark queen” a fost realizat prin tehnica acuarelei, pentru a vedea toti pasii va invit sa vizualizati video-ul.

Va pup,

Paulina

Model: Rocsana Marcu

Foto: Creathieves

Hairstylist: Dorina Bulgaru

MUA: Paulina Buldumea

Outfit: Loulou

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.