Cursuri Make-Up - Paulina Buldumea
Scoala de machiaj incepatori si avansati Paulina Buldumea – programe complete de instruire pentru cei ce vor sa dezvolte o cariera de make-up artist.
348633
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-348633,page-parent,eltd-cpt-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,pau child-child-ver-1.0.0,pau-ver-1.7,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_290, vertical_menu_with_floating,smooth_scroll,side_menu_slide_with_content,width_370,paspartu_enabled,vertical_menu_outside_paspartu,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Cursuri Make-Up

PAULINA BULDUMEA MAKE-UP SCHOOL

Scoala de machiaj incepatori si avansati Paulina Buldumea –  programe complete de instruire pentru cei ce vor sa dezvolte o cariera de make-up artist. Diploma recunoscuta de Ministerul Muncii, Educatiei si in UE.
Curs de baza in make-up pentru incepatori

In 120 de ore de curs, vei parcurge tot ceea ce trebuie sa stie un make-up artist inainte de a practica aceasta ocupatie.

DETALII/INSCRIERE
Curs de Baza Express pentru Incepatori

Daca nu iti permite timpul sa optezi pentru cursul de baza in make-up, atunci te invit sa cercetezi beneficiile cursului de baza express.

DETALII/INSCRIERE
Cursuri Individuale de Baza in Make-Up

Este varianta privata a cursurilor de make-up, cea in care toata atentia va fi focusata catre cursantul care opteaza pentru acest segment de nisa.

DETALII/INSCRIERE
Curs de Automachiaj

Machiajul pe care il realizezi acasa poate fi unul la fel de reusit ca cel pe care l-ai obtine la un make-up artist profesionist.

DETALII/INSCRIERE
Curs de Make-Up pentru Avansati

Destinat persoanelor care au la baza cunostinte din domeniul machiajului si doresc sa isi corecteze, perfectioneze si aprofundeze cunostintele.

DETALII/INSCRIERE
Curs de Aplicare a Extensiilor de Gene

In urma cursului de aplicare a extensiilor de gene veti deprinde informatii despre tehnica, unghiurile de montare, lipirea genelor.

DETALII/INSCRIERE
Contact

Cursuri sau sedinta make-up

Completati formularul online si voi raspunde in cel mai scurt timp, sau sunati la

072 316 2911

[]
1 Step 1
Nume si Prenumeyour full name
Telefonyour full name
Sunt interesata de:pick one!
Previous
Next
In cadrul cursurilor si sedintelor de machiaj, folosesc cele mai bune produse profesionale.