Acidul minune – tinerete fara batranete si interventii de remodelare faciala rapide si fara stres. Acidul hialuronic este cel mai popular activ cosmetic in creme si tratamente din ultimii 10 ani, castigandu-si renumele datorita multiplelor lui intrebuintari; dar ce este si cum actioneaza el?

Acidul hialuronic se gaseste in organismul uman in mod natural, dar odata cu varsta, productia acestuia scade. Principala sa caracteristica este de a mentine hidratarea pielii, retinand apa in tesuturi (cu pana la 100 de ori volumul propriu). Acidul hialuronic actioneaza intocmai ca un “magnet” pentru apa.

Acidul hialuronic:

    – estompeaza si previne ridurile, are efect de umplere al acestora
    – asigura hidratarea fibrelor de colagen si elastina
    – confera luminozitate
    – cicatrizeaza leziunile
    – lubrifiaza cartilajele si articulatiile
    – este puternic antioxidant
    – hidrateaza si tonifica stratul superior al pielii
    – restructurează pielea
    – reduce efectele imbatranirii
    – potrivit si pentru ingrijirea pielii sensibile sau pielii afectate de psoriazis, eczeme, iritații

Este tolerat de toate tipurile de piele si are foarte putine contraindicatii: femeile inscarcinate sau care alapteaza, persoanele cu anumite boli autoimune, diabet sau probleme de imunitate.
Acidul hialuronic este folosit si in interventiile chirurgicale estetice, pentru remodelarea fetei – nas, pometi, barbie, buze, linia maxilarului, etc, precum si in tratamentele de umplere a ridurilor si pentru a reduce efectele imbatranirii.

Atentie! Aceste tipuri de interventii pot fi facute numai de specialisti in domeniu! Singurii medici avizati sa realizeze astfel de interventii sunt chirurgii esteticieni si medicii dermatologi. Desi pare o interventie usoara, nu te lasa pe mana celor care nu sunt pregatiti si avizati, nici macar medici din alte specializari, cu atat mai putin persoane care au urmat cateva cursuri in domeniu. Efectele secundare sunt reale (roseata, eczeme, umflaturi) si pana la urma scopul este sa arati mai bine, nu sa risti sa pleci mai nemultumita decat ai venit.

Acidul hialuronic este un ajutor de nadejde in mentinerea tineretii si frumusetii pielii, insa nu actioneaza ca prin magie, doar din cateva aplicari. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, tine cont ca acidul hialuronic aplicat pe piele patrunde doar in stratul superficial al acesteia. De aceea, pentru hidratare in profunzime si de lunga durata, incearca sa consumi alimente bogate in acid hialuronic, sau care sporesc productia acestuia, cum ar fi: pepene, banane, pere, avocado, piersici, mere, carnea de curcan, vită, miel, pui, etc,

50517276 287858911885272 8463457829586468864 n

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.