Pentru ca am fost foarte des intrebata care sunt produsele mele preferate, va prezint astazi topul fardurilor cu care lucrez si pe a caror calitate ma bazez, din punct de vedere al texturii, rezistentei si pigmentilor.

 

1. Atelier Paris

Fardurile Atelier Paris ofera un raport foarte bun calitate/pret. Le ador pentru pigmentii intensi, pentru textura si pentru rezistenta lor pe pleoape (24 ore), fiind totodata si rezistente la apa. Culorile oferite sunt foarte variate, disponibile in varianta mata sau satinata, pretabile pentru multe tipuri de machiaj.

Paletele Atelier Paris sunt create special pentru make-up artisti. Cele 5 nuante, de la deschis la inchis, ma ajuta sa realizez un blending perfect, fara a fi nevoie sa combin mai multe palete de culori.

 

2. Paletele Urban Decay

Paletele Urban Decay sunt printre favoritele mele, in special datorita texturii de calitate, usor de aplicat si care imi asigura un blend-ing perfect. In al doilea rand, ador aceste farduri pentru varietatea nuantelor, care de multe ori m-au inspirat in realizarea unor look-uri originale. Ideale pentru multe tipuri de machiaj, atat de zi cat si de seara.

 

3. Paletele MaqPro

Producatorii se lauda ca paletele MaqPro contin 98% pigment pur, fara liant, iar eu tind sa ii cred, pentru ca aceste farduri nu m-au lasat niciodata la greu! Da, culorile isi pastreaza intensitatea, atat pe parcursul zilei cat si in fotografii. Cu o textura desavarsita, MaqPro sunt ideale pentru un blend-ing fara cusur.

 

4. Paletele Viseart

Palete profesionale, create de un brand folosit de multi make-up artisti renumiti. Viseart ofera cam tot ce iti doresti de la o paleta de farduri: textura de foarte buna calitate, pigmenti intensi si culori versatile. Folosesc cu placere aceste farduri pentru highlighting si contur, precum si pentru sprancene sau machiajul ochilor.

 

5. Paletele Paris Berlin

O alta gama de farduri profesionale, pentru care garantez, in ceea ce priveste calitatea. Paletele Paris Berlin sunt farduri de pleoape gandite pentru a putea fi folosite si ca blush. Nuantele naturale, translucide, capteaza lumina si infrumuseteaza chipul. Pigmentii concentrati, arata superb pe piele, fara a fi nevoie sa aplic prea multe straturi.

Calendar cursuri:

La curs se va lucra numai cu produse profesionale.